Hoe vind je een nieuwe job na corona?

MenzoGeen onderdeel van een categorie0 Comments

Je hebt een lange en brede ervaring. Daarom ging het vinden van een vaste of interim job altijd gemakkelijk. Vaak werd je gevraagd. Of je belde even met oude bekenden. En als je een paar maanden niets had, was dat ook niet erg. Dan had je even pauze. Zo ook in maart 2020… Ai!

De wereld zag er opeens heel anders uit: veel werkgevers kondigden een ‘hiring freeze’ af en tijdelijke contracten werden voortijdig beëindigd. Voor de weinige jobs die er nu nog wél zijn, staan vele concurrenten in de rij. Wat nu? Een paar bevriende recruiters bellen en afwachten dan maar? Dat is niet meer voldoende.

Het is even omschakelen, maar je zult actief aan de slag moeten. Werkgevers/opdrachtgevers vragen zelden om algemene of brede profielen. Ze zoeken bijna altijd naar iemand die gespecialiseerd is in precies hún probleem. Maar wat is jouw specialisatie? Waarin ben je beter dan anderen? Welke werkgevers passen bij jou? Wat is hun grootste vraagstuk? Kun jij daar een oplossing voor bedenken? Hoe staat het met je netwerk? Is dat aan vernieuwing toe? En hoe presenteer je je, in CV, op LinkedIn, in een video of live?

We kunnen ons voorstellen dat je daar hulp bij nodig hebt. Baker Boucher biedt die hulp. Doordat we al vele jaren gespecialiseerd zijn in senior functies, kennen we de markt, de behoeften en weten we hoe we jouw sterke punten moeten ontdekken en presenteren.

Stuur een mail naar info@bakerboucher.com voor begeleiding op maat.

Menzo de Muinck Keizer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.